chudesa.ovo.bg - ЗАКЛИНАНИЯ
  
                  Собствено заклинание?   Винаги помнете какво точно е заклинанието. Следвайки точните цветове, билки, часове от денонощието, необходимите инструменти и др., заклинанието може да е много сложно и да отнема много време и подготовка. Заклинанието може да бъде и просто като мисъл или молитва. Например вие много искате някой да ви се обади.
 Концентрирате се върху този човек и изведнъж телефонът звъни и се обажда така желания от вас човек. Вие току що изпълнихте заклинание! Може би сте го направили неумишлено, но си беше заклинание
.  
Когато желаете да изпълните заклинание, първото нещо, за което трябва да помислите е дали трябва и се нуждаете да го направите.
  Да вземем например заклинанието за пари. Задайте си въпрос. Защо изпълнявам това заклинание?  
 В лошо финансово състояние ли съм или го правя защото имам пари, но искам още? След като сте наясно с мотивите си, напишете какво точно искате. Определете всичко. Казано е : "Внимавайте какво искате, защото може да го получите!

И може да не харесате полученото, така че напишете всичко като кратка история. Начало, настояще, завършек. Ако имате талант, напишете го в ритмичен стил. А ако нямате, не се безпокойте. Не е необходимо заклинанието да е ритмично, за да работи. После решете дали заклинанието ви ще бъде сложно или опростено

 Просто можете да го прочетете на глас (или шепнешком), после изгаряте листа и разпилявате пепелта на вятъра или я запазете в специална кутиика, докато заклинанието работи. Ако искате заклинанието ви да е сложен ритуал трябва да решите какви свещи, кристали, билки и др. искате да използвате. Знайте, че не най-оплетеното заклинание действа най-добре. Какво всъшност има значение за вас? Вие сте силата, която лежи в основа
та на магията. Ще имате най-голям успех избирайки ваш тип заклинание, удобенo за вас.                                               Животът е прекрасен!                            


 Повярвайте в себе си и ще заживеете така както искате. Ковчеже за пари Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви.
  Купете си кутийка за бижута или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности.
 Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се „размножават". Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисъл форма.
  Има един закон в космоенергетиката: „Каквото си представиш, то ще се случи." Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате малко свободно време.
 Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, ко- ито ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви направят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък... Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.

                                                                                                              ПРОТИВ ИЗНЕВЯРА       


 С червен конец се вързват седем сламки ,свиват се на гнездо,а в гнездото се слагат снимките на съпрузите една с/у друга и се нарича; -,,С червен конец сламки вързвам,от сламките гнездо правя,а в гнездото сме двама .С малиново сладко ще те гостя,сладък да е животът ти,, Гнездото се слага пред иконата на Св.Богородица,а вечерта на трапезата да има малиново сладко.

                                                    ПРОТИВ РЕВНОСТ


 Налива се в глинен съд вода ,оставя се една нощ на пълна луна.На сутринта се наведете над водата и кажете следното заклинание три пъти; -,,Къде си ти,зъб кучешки?На пасбището! Къде си ти ревност?Под пасбището! Така и мъжът ми (жена ми)да не ревнува, със зъби да не скърца ,да не крещи , ръце да не размахва! Думите са ми силни,думите са ми сладки.Амин!,,
 След това основната причина за скандалите е премахната.Остава само от време на време да пречиствате домът си и да правите ритуал за защита . Ритуал;Веднъж в месеца ,но задължително в сряда ,вземете от църквата светена вода.Пръскайте всички ъгли и прозорци с думите; ,,Бог на всички прощава и помага .
 Помогни Господи на дома ни и на всички ,които живеем в него.В името на Отца и Сина и Светия Дух Амин!,,                                                                 
                                    
ПАРИ                                          


Ако в портмонето ви има голяма сума пари, достатъчна за „добър” живот, поднесете го към устните си и три пъти кажете: "Както Звездите на небето са безбройни, като водата в океана е безбройна, както песъчинките са безчетни… така парите в портмонето ми да са безчетни! Много, множество!”


                          
Имате ли направена магия?                   

 Засега един то най-сигурните начини остава тестът с олиото,шумерски ритуал от третото хилядолетие преди Христа. "Кандидатът" поставя показалеца си в олиото и оставя да капнат три капки в съд със светена вода.
 Ако една от капките се разтвори във водата,но останалите две останат непокътнати,положението все още не е много опасно. Може да означава мимолетна умора.Ако две от капките се смесят с водата,вече става по-сериозно.
 Човекът е силно уплашен,но има надежда.Но ако и трите капки се разтворят,не може да има никакво съмнение - става дума за типична магия,на която незабавно трябва да се противодейства.Понякога капките олио са толкова "отзивчиви", че рисуват във водата рисунки.

 Заклинание на Папа Лъв за разваляне на магия и снемане на проклятие

 Макар,че това заклинание е много кратко,то съдържа според мнението на вещите хора голяма магическа сила.Тя е способна да развали и снеме проклятието от всеки човек,както и да го пази от нещастие. Сасгарот+Афонидос+Палация+Урат+Кондион+Ламакрон+Яндон+Аргагон+Аламар+Бургасис вениат Серебани. Кръстчето след всяка дума показва,че след произнасянето й човек трябва да се прекръсти и да се помоли.


                                                         Заклинанието на Връвта


Щом вържа възел пръв, магията ще влезе в тази връв Когато възлите са два, аз знам, че ще се сбъдне тя. Щом ги навържа три ще върже и ще процъфти. С четвърти ще я натроя, а с петия ще укрепя. За да не шава нека да са шест, а седем - от небето вест. Със осем става тя съдба и с девет вече тя успя! Вземете чисто ново въженце, канап, или ивица плат. Изпълнете заклинанието в полунощ, традиционния "вещерски час".
 Трябва да бъдете сами, а стаята - осветена само от свещ. Запалете някакво благовоние.
 Мислено си представете съвсем ясно какво желаете. Съсредоточете се върху него и се постарайте да отстраните всякакви други мисли. Преди всичко, трябва да сте наясно с това, което правите и да имате вяра на магията,която ще направите.
  Прекарайте няколко пъти въженцето през дима на благовонието,докато прошепвате желанието си. След това започнете да връзвате възлите, казвайки горното заклинание. Съсредоточете се върху желанието си и си представете как се сбъдва. Ако връзвате възлите в тази последователност, ще се убедите, че така е по-лесно да ги разположите на еднакво разстояние.

 ---х---х---х---х---х---х---х---х---х--- 1-- 6-- 4-- 7-- 3-- 8-- 5-- 9-- 2

Тоест, най-напред завързвате възел на единия край на връвта, след това - на другия; после - един точно в средата, после един между вече направените и т.н. Ако искате, можете преди това да се поупражнявате,но използвайте някоя стара връв, защото за заклинанието ви трябва чисто нова,която не е била използвана за нищо друго.
 Щом направите и деветия възел, прекарайте още веднъж връвта през дима на благовонието. След това угасете свещта и благовонието и отидете право в леглото, като пъхнете връвта под възглавницата. Може да ви се яви занаменателен сън, който ще ви каже нещо за вашето желание.
  Носете връвта със себе си като талисман, но да не се вижда. Не казвайте за нея на никого, освен на друга вещица, но дори и тогава бъдете дискретни. Помнете,че магическата сила се концентрира с мълчание.                                                         Заклинание за богатство   За да си го направите сами, ще ви е необходима дълбока паница, ваза или гърне и червени свещи. Поставете гърнето до вратата и всеки ден в 17 часа поставяйте в него по една монета в продължение на 6 дни. Поставяйки първата и втората монета, казвате: «Течете парички, блестете, поискайте да ме направите богата.» а поставяйки останалите монети казвайте: «Пари-парички, вие сте моята сила, не ме оставяйте, неме зарязвайте в труден час.» Когато всичко бъде направено, вечерта поставяте гърнето с парите на масата и подреждате монетите в магически кръг.
  След това запалвате свещта и я поставяте в центъра на кръга в чаша със сол. Гледате, без да отклонявате погледа си от пламъка и си представяте, че от него идва жива енергия. Отхвърляте всички мисли. Не мислите за дългове, кредити или каквито и да е било финансови неприятности.
  Използватйе цялата си безгранична фантазия, представете си, че сте богати и щастливи. След 15 – 20 минути можете да си легнете, а свеща да гори без вас. На сутринта събирате остатъците от свеща и ги изхвърляте, а монетите – връщате обратно в гърнето и още няколко дни повтаряте операцията. Заклинание за богатство За да си го направите сами, ще ви е необходима дълбока паница, ваза или гърне и червени свещи.
  Поставете гърнето до вратата и всеки ден в 17 часа поставяйте в него по една монета в продължение на 6 дни. Поставяйки първата и втората монета, казвате: «Течете парички, блестете, поискайте да ме направите богата.» а поставяйки останалите монети казвайте: «Пари-парички, вие сте моята сила, не ме оставяйте, неме зарязвайте в труден час.» Когато всичко бъде направено, вечерта поставяте гърнето с парите на масата и подреждате монетите в магически кръг. След това запалвате свещта и я поставяте в центъра на кръга в чаша със сол. Гледате, без да отклонявате погледа си от пламъка и си представяте, че от него идва жива енергия. Отхвърляте всички мисли.
  Не мислите за дългове, кредити или каквито и да е било финансови неприятности. Използватйе цялата си безгранична фантазия, представете си, че сте богати и щастливи. След 15 – 20 минути можете да си легнете, а свеща да гори без вас. На сутринта събирате остатъците от свеща и ги изхвърляте, а монетите – връщате обратно в гърнето и още няколко дни повтаряте операцията.                                                КРАТКО ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ПАРИ


 Три дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която раз- полагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е! Но действа страхотно!

                        Разваляне на магия
 Вземи бяла (черна) свещ и я постави в свещник. Сложи свещника посред съд с вода, така че свеща да се окаже на ръба на котлето и над водата.
  Запали свещта и визуализирай как магията се разваля и изчезва. Когато пламъка на свещта намалее и докосне водата, магията ще бъде развалена. Изкопай дупка в земята и излей остатъка от водата и закопай свещта.


                    
СТАРА РУСКА МАГИЯ  ЗА ЛЮБОВ
                            

„Во имя Отца и Сина и Светия дух, амин! Ще отида аз раб Божий на благослов, ще се прекръстя в дома си и пред вратата му. Ще изляза на широката улица с лице на изток, с тила на запад, ще се поклоня и помоля. Има в това чисто поле, в широките му простори четири братя буйни ветрове: изток и запад, и лето и север. Както вие служите на истинския Христос, така послужете и на мен, добрия раб Божий.
  Вземете от мен, раба Божий, мъката н вехне нето, и черната печал, вземете ги и не ги изпускайте нито против вятъра, нито по вятъра, пито против сърчицето или по сърчицето, против вода и по вода, през течащи ручеи и през реки бързи, през планини високи, през гори тъмни, през стобори железни.
  С баща или с майка, с брат или сестра или с приятелка, с целия род и племе съвет съветваме, хванете го за белите ръце и сложете в бялото му тяло н в буйното му сърце и в черния дроб, и в седемдесет и седем жили, в седемдесет и седем стави това, че рабът Божий (име) да не може без мен рабинята Божия да живее и да бъде, да не пие и да че яде, смъртна мъка да го мори и тази мъка да не може с хляб да я затисне, с пиене да я залее, в баня да я отмие и така той, рабът Божии, да бяга след рабинята Божия, откъм гърба да я връхлита, за врата да я хваща и в уста да я целува, без да гледа нито баща, нито майка, нито сестра, нито род, нито племе, пито всеки друг човек.
  Така рабът Божий за мен да мисли, за мен рабинята Божия, през нощта при месец, на утринна заря и при вечерна заря, на нов и на стар, и на променлив месец, п на разделните дни. Каквото не съобразих, каквото и майсторът да не ме е доучнл - да бъдат моите думи изпълнени винаги п сега, и после во веки веков, амин." По сребърната астрална нишка на кръвната връзка се предават телепатично мисли, образи, чувства, пламъкът на любовта. 
 Не случайно при дълга раздяла, когато момчето отива на война или надалече, е традиция момичето да му подари медальон с нейния образ и къдрица коса.
 И косата, и образът, снимка или рисунка, са точни вълнови двойници на момичето. Те превръщат момчето в нещо като радиоприемник, настроен прецизно на една вълна, вълната на неговата любима.
 Чрез този магически маяк младите ще бъдат винаги свързани, независимо от разстоянията, които ги разделят. Те ще живеят в единение, ще общуват телепатично, а любовта им ще сияе с не помръкваща сила. Това също е любовна магия.

                                         

            Заклинание за защита срещу крадци у дома

 Посипете сол из цялото жилище, повтаряйки следното заклинание: 'Както аз сипвам тази сол, за да не пускам у дома никакво зло, така нека никаква опасност да не прониква през никаква дупка. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля, значи така и ще бъде!' Представяйте си как солта образува защитен слой от сияеща енергия около вашия дом и тогава заклинанието ще подейства.
                                   Ако ви е писнало от нежелани гости

 Ако гостите ви имат навик да се заседяват прекалено дълго и ви пречат, опитайте някое от следващите заклинания. То няма да причини вреда на никой от тях, а просто ще ги накара да си тръгнат. Ако посипете малко сол в обувките на досадния гост (ако, разбира се, той ги е събул), след малко той ще поиска да си тръгне. А също така можете да посипете щипка пипер под неговия стол. Ножици, окачени на входната врата, също могат да свършат работа. Ако с показалеца на лявата ръка нарисувате кръст от две еднакви чертички във вдлъбнатината между палеца и показалеца, вашият гост ще изпита необходимост да ви напусне (или поне ще му стане скучно като на вас). Ако нито едно от тези средства не помогне, дори и подкрепено с визуализация, възползвайте се от най-действеното заклинание: помолете госта да си върви.

                   Заклинание за спокойствие у дома

 Ако вашият дом се тресе от тревоги, които идват отвън, вземете пресен магданоз и го сложете в тенджера с кипяща вода. Нека да стои така в продължение на девет минути, след това напръскайте с тази вода цялото жилище, като си представяте спокойствието, което желаете да настъпи. Хармонията при вас ще се възстанови.
 Срещу неуредици, възникващи в дома ви, загрейте три чаши вода почти до кипене. Сложете в чайника три чаени лъжички сух валерианов корен и го залейте с горещата вода. Престоява така 13 минути и с настойката се пръска цялата къща. Раздорите се прекратяват. Заклинание за лична защита и защита на дома 'Нека всяка лоша дума против това място или против този, който пази този дом, да се върне при този, който я изпраща. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля. Така и ще бъде!'
 
                                          Амулет сатор

 Напишете следната старинна формула на квадратен лист хартия и я окачете в къщата. В древността често са използвали този амулет и той е бил намерен сред пепелищата на Помпей. Смята се, че такъв амулет ще пази вашия дом от нападения пожари и крадци. I SATOR I A REP OENET OPERA I ROTAS Ако нещата във вашия дом са объркани, опитайте да се възползвате от този старинен ритуал: Вземете една стара лъжица (и бавно обиколете цялата къща, като влизате във всяка стая. Представяйте си как лъжицата изгребва всички неприятности. След това идете на някое кръстовище и заровете там лъжицата. Не се обръщайте, докато се връщате вкъщи

                                              Благословия за дома

 На разсъмване запалете някакво благовоние. Минете мислено през тихия дом и кажете следните думи, представяйки си тяхното значение: 'Дом от камък, от метал, от дърво и глина. Тих дом, защитен. Стоиш срещу четирите вятъра. Дом, пълен със здраве, благополучие, радост и спокойствие. Пазен и поддържан от тебе, Земя. Дом от камък, метал, дърво и глина. Тих дом, защитен. Дом, за който се говори в заклинанието, бъди обезопасен и защитен, чист, без нито една прашинка. Нека тук да цари мир и любов! Така да бъде! Така да бъде! Така да бъде!' Загасете благовонието и нарисувайте своя дом, колкото се може по-точно според картината, която виждате в своето въображение. Нарисувайте го от всички гледни точки: отгоре, от фасадата, в разрез. Ако живеете в блок, изобразете и него. Когато свършите, излезте от дома и проверете своята рисунка. Доколко тя се е оказала точна? Ако не, нарисувайте я отново или внесете корекции, докато стане точна. Не се изискват кой знае какви умения, трябва просто да нарисувате дом, който прилича на вашия. Когато се справите с това, вземете една бял свещ и остър нож. Направете с ножа на свещта седем резки на еднакво разстояние една от друга. Сега сложете рисунката на масата, където трябва да остане в продължение на седем дни. Запалете свещта и си представяйте своя дом щастлив и спокоен, пълен с любов. Нека през първия ден свещта да изгори до първата черта, докато извършвате своята домакинска работа, след това изгасете пламъка. На следващата сутрин повторете ритуала, започвайки от запалването на благовонието и произнасянето на думите на заклинанието и завършвайки със запалването на свещта до следващата чертичка. На седмия ден след като свещта е изгоряла напълно, навийте на руло вашата рисунка и я завършете с бял или червен конец (шнур). Сложете я в дървена кутия със сол и сухи рози и я сложете на скришно място, където никой не може да я намери.

                            Заклинания за защита на децата

 Съществуват хиляди безсловесни ритуали за предпазване на децата. В Уелс например обличат децата с вплетени в тях червени лентички, завързани на възелчета. Червеният цвят, цветът на живота се смятал за предпазващ от противоположното (т.е. от смъртта), а възлите завързвали злите сили. Съществуват също така много ритуали и обреди, отнасящи се до люлката. В съответствие със старинното поверие, всеки който люлее празна люлка, скоро ще я напълни. Бебетата в люлката били защитавани с червени парцалчета, завързани за нея. Хората около Рио Гранде слагали в люлката пшенични класове, за да защитят бебето от недоброжелатели. Ключ или парче сухар оказвали същото въздействие. За безопасността на по-големите деца им слагали около вратлето наниз от морски раковини, които трябвало да им донесат също така любов, богатство и потомство, когато пораснат Новолуние
 В навечерието на Новолунието между вас и космоса няма никой, дори и Луната. Възползвайте се от нейното отсъствие и вечерта, когато всички легнат да спят, помислете какво бихте искали да получите в близко бъдеще - премия, ценен подарък, нова добре платена работа, богат мъж... Само не всичко заедно. Сега завържете възел на един конец или връвчица и го оставете на пода. Всеки път, когато минавате през възела, вие ще си спомняте своето желание. И колкото по-често, толкова по-голяма е гаранцията , че в скоро време небесното счетоводство ще придвижи вашата молба.      Астролозите предполагат, че такъв възел се превръща в нещо като символ на богатството и действа подобно на космическа антена, подкрепяйки заветното желание с енергията на жълтооката Луна.
Вход във форума
Календар
«  Юли 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Приятели на сайта