chudesa.ovo.bg - КЪСМЕТ
     ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ   

  Този ритуал е предназначен за тези, на които патологично не им върви в живота. С негова помощ пред тях може да се отвори пътя на парите и властта. Изпълнява се вечерно време, желателно след 19.00 часа.     Вземете лист хартия и с черен цвят нарисувайте върху него равностранен триъгълник, ориентиран с основата надолу, а с върха нагоре. На върха на триъгълника напишете следните символи: IHVH; Върху левия долен ъгъл: ChVH ; Върху десния долен ъгъл: ADM ; На обратната страна на изображението напишете своето желание, което трябва да е максимално точно и ясно формулирано. След това закопайте талисмана на тайно място.
Но това трябва да се извърши три поредни пъти, като всеки път се рисува нов триъгълник.
 Друг начин за използването на талисмана, освен закопаването, е да се носи близо до тялото в продължение на 40 дни в специално ушита торбичка.
  На 41 - вия ден талисмана се изхвърля, а най-добре е да се изгори и пепелта да се изхвърли в течаща вода. Матрицата на този кабалистичен талисман е способна да привлече паричните маси и да осигури благосклонността на деловите партньори. За да се усили това свойство, на обратната страна на талисмана, преди желанието, трябва да се напише думата KALHIVI, която означава "Бъдете като Боговете".
 Твърди се, че подобно съчетание на символи, ще осигури късмет дори на най-големите неудачници. Но трябва да се има предвид, че до действието на този ритуал може да се прибегне само един единствен път. Ако след направата на талисмана, разчитате на някаква лотария или друга игра с парични печалби, трябва да се знае, че това може да стане поне три дни след изготвянето му.
 Друг вариант на талисмана е, когато на обратната му страна, вместо споменатото KALHIVI, се напишат следните две думи AHVH /което значи "любов", "любовници"/ и AchD /"съюз", "обединение"/. В този случай амулетът ще олицетворява съзидателната сила на Любовта и ще бъде способен да влияе на човешките взаимоотношения, правейки ги по-чисти и хармонични


  1 Обичай и показвай любовта си Любовта е първото и най-важно условие, но не по-малко важно е да показваш тази любов.С (искрени) комплименти, горещи целувки или малък изненадващ подарък (мила картичка например) можеш непрекъснато да доказваш на своя партньор колко го обичаш.
 2 Страстни чувства В първите месеци на една любов всяко докосване, всеки поглед и всяка усмивка са изпълнени с искрена страст. Опитайте се да запазите тези чувства и по-късно, когато първоначалната еуфория от влюбването ще се успокои и връзката ви ще навлезе в по-зрял етап.
 3 Обвързаност и свобода Искате да се чувствате сигурни и защитени в своята връзка, но и да се забавлявате с други хора дори когато не сте заедно? Дайте си необходимата свобода и за двете неща. Това внася разнообразие, съхранява независимостта ви и не оставя шанс на скуката. Освен това – разстоянието създава желание.
 4 Изслушвай и проявявай разбиране В добрите връзки партньорите предусещат настроенията си и се съобразяват с тях. Когато някой говори за проблемите си, обикновено не иска съвет, а просто има желание другият да го изслуша. Понякога разбиращо кимване и усмивка са достатъчни като проява на внимание.
 5 Карай се и прощавай Ако нещо те притеснява, го кажи дори ако има опасност да се стигне до скандал, просто се опитай да не избухваш веднага. Запази спокойствие и се постарай да се придържаш към проблема, като спазваш някои основни правила (виж карето по-долу). И най-важното – след скандала се сдобрете!
 6 Забавлявай се и се смей Ако наистина се забавляваш със своя партньор, няма да е никакъв проблем да простиш малките му недостатъци. Разказвайте си смешни истории, играйте игри, танцувайте! Смехът отпуска, сближава и помага да се справите с всички проблеми.
 7 Приеми малките недостатъци Никой не е перфектен. Ти също не си. Но ти харесва другите да те приемат и обичат такъв, какъвто си, нали?
  Твоят партньор се чувства по същия начин, затова му позволи да бъде себе си и го обичай такъв, какъвто е. Това, разбира се, не изключва малките компромиси, които понякога се налагат в името на връзката.
 От какво страда любовта: Малко лично пространство Силна ревност Изневяра Честа критика Липса на сексуален интерес
  Липса на доказателства за любов Когато се карате: Да! - Говори за своите чувства: обясни какво чувстваш и какво би ти се искало да се случи, а не къде греши той/тя. Един пример: не казвай: „Ти винаги закъсняваш!", а: „Чувствам се ужасно, когато трябва да чакам толкова дълго. Моля те, обади се следващия път."
  Остави другия да се изкаже и слушай: няма един-единствен правилен или грешен вариант.
 Целта е да намерите златната среда. - Бъди честен: това означава да се поставиш на негово/нейно място и да се опиташ да погледнеш на нещата през неговите/нейните очи. - Кажи нещо положително: това отваря ушите и сърцето.
  Критиката се понася по-лесно, когато е придружена с похвала.
  Бъди готов на компромиси: малкият успех също е успех. - Вземи си почивка: преди да се обидите и нараните взаимно, си кажи едно „Стоп!" наум, вдишай и отложи разговора за малко по-късно. Не! Без преувеличения: обобщения като „винаги", „никога", „никого". Те няма да ви донесат никаква полза.
  Без стари истории: става въпрос единствено за това, което се случва в момента. Не се разсейвай: остани концентриран върху конкретната ситуация.
 Не вменявай чувство за вина: ако се опитваш да накараш другия да почувства угризения на съвестта, няма да стигнете до никъде. Без упреци: който е принуден да се защитава, спира да слуша.
Вход във форума
Календар
«  Юли 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Приятели на сайта