ОЩЕ ЗА ЦЕЛУВКАТА - 7 Октомври 2011 - Блог - chudesa.ovo.bg
Главна » 2011 » Октомври » 7 » ОЩЕ ЗА ЦЕЛУВКАТА
09:48
ОЩЕ ЗА ЦЕЛУВКАТА

Съществуват много начини да целунете някой. Може да бъде лека, невинна целувка по устата, или страстна и еротична целувка, може да целунете очите, врата, гърба, някои ерогенни зони. Така че чрез целувката си да разкажете за своята любов, да покажете какво изпитвате.

-          Да впиете устни в партньора си – това е страстна целувка, но не бива да продължава твърде дълго, защото устните се уморяват. Не отделяйте рязко устните си едни от други, а нежно и внимателно.

-          Доближете се до любимия човек – докоснете леко с мигли лицето му, това ще предизвика трепет в сърцето му и ще му се прииска да ви целуне.

-          Целунете нежно шията, ухото, бузите – да целунеш нежно партньора си е знак на твоите чувства към него, няма как да остане незабелязано и неразбрано. Ще ви се отблагодари подобаващо със сигурност.

-          Прошепване на комплименти – можете да пристъпите към лека, недоуловима целувка по устните и казване на някоя мила, нежна дума, комплимент с тих, интимен глас. Можете да редувате целувка по устните с прошепване на комплимент, доста е сладко и предизвикателно.

-          Да целунеш ръката – да целунеш ръката на любимата е жест, който предизвиква особено вълнение. Тази целувка означава уважение, възхищение, обожание. На такава целувка би се зарадвала всяка жена, ще се почувства много специална, значима, като кралица, а другите жени биха завидели на подобна гледка.

-          Дълга и страстна целувка – ограничете светлината в стаята, доближете се до партньора си и го целунете страстно и дълбоко. Докосвайте устните си, галете се с език.

-          По-агресивна целувка – може да захапете леко устните на партньора си, да бъдете по настъпателни, да пъхнете дълбоко езика си. Бъдете внимателни, все пак целувката е преди всичко удоволствие и за двамата.

-          Да целунеш краката на любимия – това е доста интимна и показателна целувка. Означава преданост, трогателно е да усетиш такава нежност.


Целувката! - www.setbol.com

Съществуват много начини да целунете някой. Може да бъде лека, невинна целувка по устата, или страстна и еротична целувка, може да целунете очите, врата, гърба, някои ерогенни зони. Така че чрез целувката си да разкажете за своята любов, да покажете какво изпитвате.
 - Да впиете устни в партньора си – това е страстна целувка, но не бива да продължава твърде дълго, защото устните се уморяват. Не отделяйте рязко устните си едни от други, а нежно и внимателно.
- Доближете се до любимия човек – докоснете леко с мигли лицето му, това ще предизвика трепет в сърцето му и ще му се прииска да ви целуне.
- Целунете нежно шията, ухото, бузите – да целунеш нежно партньора си е знак на твоите чувства към него, няма как да остане незабелязано и неразбрано. Ще ви се отблагодари подобаващо със сигурност.
- Прошепване на комплименти – можете да пристъпите към лека, недоуловима целувка по устните и казване на някоя мила, нежна дума, комплимент с тих, интимен глас. Можете да редувате целувка по устните с прошепване на комплимент, доста е сладко и предизвикателно.
- Да целунеш ръката – да целунеш ръката на любимата е жест, който предизвиква особено вълнение. Тази целувка означава уважение, възхищение, обожание. На такава целувка би се зарадвала всяка жена, ще се почувства много специална, значима, като кралица, а другите жени биха завидели на подобна гледка.
- Дълга и страстна целувка – ограничете светлината в стаята, доближете се до партньора си и го целунете страстно и дълбоко. Докосвайте устните си, галете се с език.
- По-агресивна целувка – може да захапете леко устните на партньора си, да бъдете по настъпателни, да пъхнете дълбоко езика си. Бъдете внимателни, все пак целувката е преди всичко удоволствие и за двамата. - Да целунеш краката на любимия – това е доста интимна и показателна целувка. Означава преданост, трогателно е да усетиш такава нежност
Преглеждания: 392 | Добавено от: rosita | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 1
1  
I'm out of league here. Too much brain power on dipslay!

Име *:
Email *:
Код *:
Вход във форума
Календар
«  Октомври 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Приятели на сайта